Vi välkomnar Cecilia Hakeberg till styrelsen!

ArbetshälsaGruppen får ny styrelsemedlem

Ny styrelsemedlem - Cecilia

Det är med stolthet vi nu kan presentera ArbetshälsaGruppens nya styrelsemedlem Cecilia Hakeberg! Från och med november 2021 gick Cecilia med i styrelsen och vi ser verkligen fram emot att ta del av hennes tankar, idéer och kunskaper för att fortsätta utvecklas tillsammans.

I samband med starten ställde vi några frågor till Cecilia:

Berätta lite om dig själv. Vem är du?

Jag är en person som drivs av engagemang och nyfikenhet och skulle säga att jag har en ganska holistisk och humanistisk syn på det mesta i livet. Tillsammans med min familj, som består av tre tonåringar (hjälp, när hände det?!), min man och våra labradorer, bor vi i pärlan vid Vättern – Gränna. Jag har i många år haft förmånen att få arbeta med platsmarknadsföring av vår destination, senaste fyra åren som Marknadschef med ett fantastiskt team runt mig. Vid årsskiftet vecklar jag, efter 11 år på Destination Jönköping, ut mina vingar och ger mig ut på nya äventyr då jag startar ett eget bolag som ska stötta organisationer och företag i marknadsföringsfrågor, både strategiskt och operativt.

Hur kom du i kontakt med ArbethälsaGruppen?

Det började med ett samtal från Johan på Påverka Nu, som ju är en del i ArbetshälsaGruppen, då jag var referens åt en kandidat. Och, förutom att prata om den aktuella tjänsten och kandidaten, så hade vi ett väldigt intressant och givande samtal bl a kring marknadsföringsfrågor, utmaningar för företag att hitta rätt nivå, interimslösningar osv. Vi har hållit kontakten och jag fick även möjlighet att träffa Staffan som berättade mer om ArbetshälsaGruppen och Leif Norburg som varit ett stöd och bollplank när jag står i uppstart att bilda mitt eget bolag.

Så himla roligt att du går med i styrelsen! Hur gick det till?

Haha, ja det undrar jag lite med! Skämt åsido så fick jag en förfrågan från Leif och eftersom jag fått en väldigt fin bild av bolagens värderingar och ambitioner blev jag både hedrad och taggad att få förtroendet. Eftersom jag tror på att det är genom att våga öppna nya dörrar man också utvecklas behövde jag inte fundera särskilt länge innan jag tackade ja.

Vad vill du bidra med till koncernen?

Nu ska jag självklart först skapa mig en djupare bild av hela koncernen, men generellt hoppas jag kunna bidra med energi, att se saker med nya ögon och kanske framförallt bidra med kunskap inom min hjärtefråga; varumärkesarbete och marknadsföring. Jag är bra på att visualisera övergripande mål och genom kommunikation och bra kultur skapa motiverade och engagerade team och det tänker jag alltid är bra att ha med sig in i den här typen av uppdrag.

Varmt välkommen Cecilia!

Slide

Om ArbetshälsaGruppen

ArbetshälsaGruppen består av Arbetshälsa, Påverka Nu, AHG Redovisning, AHG Omställning och AHG Resources. Vi har sedan 2004 utvecklats från en företagsgrupp med verksamhet inom hela HR-området till att idag erbjuda rekrytering, lön- och redovisning, omställnings- och förändringsarbete, affärs- och organisationsutveckling m.m. Lång erfarenhet, flexibilitet och kunniga medarbetare formar vår bolagsgrupp.

Slide

Fler artiklar