Utbildning

Slide

Utbildning

Slide

Framtidens Ledare

Ett starkt ledarskap skapar lyckade företag. Vi utvecklar dig som chef så att er ledning och organisation står starka i expansion, förändring och omställning. Ett ledarskapsprogram som gör skillnad.

Framtidens Ledare

Arbetsmiljö

Vi erbjuder ett brett utbud av arbetsmiljöutbildningar. För företag kopplade till AFA finns möjligheten att ansöka om bidrag och genom detta delfinansiera utbildningen med upp till 70%!

Arbetsmiljö

LinkedIn

Gå från rookie till professionell användare på LinkedIn! Ta del av vår introduktionskurs, grundkurs och fördjupningskurs tillsammans med våra experter. Skapa en vass profil, bygg och engagera ditt yrkesnätverk.

LinkedIn
Slide

Chefer, Ledare och HR

Ta del av ett brett utbud av utbildningar för chefer, ledare och HR! Se över vårt utbud och ansök redan idag.

Chef, Ledare & HR

Krisberedskap

En utbildning som förbereder chefer, medarbetare och organisationer för det värsta. Verktyg och praktisk erfarenhet som gör dig och din organisation bättre på att hantera kriser.

Krisberedskap
Slide
Slide

Utbildningsansvarig

Lennart Kinnvall

Lennart Kinnvall

Verksamhets- och utbildningschef
Seniorkonsult Arbetshälsa i Sverige

Lennart har lång erfarenhet som ledare i olika befattningar både inom privat och offentlig sektor. Han har bland annat arbetat som HR-chef på Ericsson AB, linjechef på Region Gävleborg och som platschef på Elis AB. Lennart har sina främsta styrkor inom individ- och grupputveckling. Han har haft stor glädje av sin tid som officier inom Försvarsmakten både professionellt och ideellt. Hans brinnande intresse för hockey går sällan någon förbi.