Utbildning

Slide

Utbildning

Slide

Ledarskap

Ett starkt ledarskap skapar lyckade företag. Ta del av vårt ledarskapsprogram Framtidens Ledare! Vi utvecklar dig som chef så att er ledning och organisation står starka i expansion, förändring och omställning.

Framtidens Ledare

Arbetsmiljö

Vi erbjuder ett brett utbud av arbetsmiljöutbildningar. För företag kopplade till AFA finns möjligheten att ansöka om bidrag och genom detta delfinansiera utbildningen med upp till 70%!

Arbetsmiljöutbildningar

LinkedIn

Gå från rookie till professionell användare på LinkedIn! Ta del av vår introduktionskurs, grundkurs och fördjupningskurs tillsammans med våra experter. Skapa en vass profil, bygg och engagera ditt yrkesnätverk.

LinkedInutbildningar
Slide
Slide

Utbildningsansvarig

Lennart Kinnvall

Lennart Kinnvall

Verksamhets- och utbildningschef
Seniorkonsult Arbetshälsa i Sverige

Lennart har lång erfarenhet som ledare i olika befattningar både inom privat och offentlig sektor. Han har bland annat arbetat som HR-chef på Ericsson AB, linjechef på Region Gävleborg och som platschef på Elis AB. Lennart har sina främsta styrkor inom individ- och grupputveckling. Han har haft stor glädje av sin tid som officier inom Försvarsmakten både professionellt och ideellt. Hans brinnande intresse för hockey går sällan någon förbi.